"Стати прихильником" - знову щось нове "В контакте"

І знову в моїй статті йтиметься про соціальну мережу «В контакте», яка на днях підготувала чергову новинку. Після відкриття офісу Дуров обіцяв працювати над «юзабіліті» проекту і в нього це виходить досить добре. Правда, як бачимо це «юзабіліті» полягає в копіюванні інструментів соціальної мережі Facebook :).
Сьогодні мова в моїй статті піде про нову функцію під назвою «Стати прихильником».

Ця функція доповнює стандартну функцію системи – додавання в друзі, але має свою характерну відмінність. Ця відмінність полягає в тому, що другом можна стати лише якщо є згода іншої сторони, а "Стати прихильником" будь-якої людини «В контакте» можна стати без будь-якого підтвердження.
Функція "Стати прихильником" в старому інтерефейсі "В Контакте"

Функція "Стати прихильником" насамперед допоможе вам стати прихильником тих людей, у кого є проблеми з обмеженням на максимальне число друзів. Кількість прихильників у «В контакте» не обмежується.
Ставши прихильником будь-якої людини «В контакте» ви зможете читати оновлення цих людей у  всім відомому розділі «Мої новини». Ще одна фішка в тому, що люди які мають рейтинг більше 200 зможуть повідомляти прихильникам про новини і події через статуси, відео і фото.
Сподіваюсь моя стаття дала вам відповідь на питання "Як стати прихильником в контакте"
Хоча в мене зараз біля 200 друзів, радо прийму і прихильників. Приєднуйтесь! Мій ID.
А щоб не пропустити нові статті блогу підписуйтесь на RSS.

Схожі статті:
Нові можливості "В контакте" 
Короткі імена "В контакте" 

0 коментарів:

Дописати коментар