Оригінальні подарунки через інтернет-сервіси - геніально просто і цікаво!

Я продовжую свій цикл статтей на новорічну тематику і сьогодні хочу розглянути тему нестандартних та оригінальних подарунків через інтернет-сервіси та інтернет-магазини.
Останнім часом багатьох людей вже не здивуєш звичайними подарунками. Та й не рідко самому хочеться подарувати людині щось таке, щоб запам’яталось надовго. Тому в інтернеті зараз активно набирають популярності інтернет-сервіси подарункових сертифікатів.

Подарунковий сертифікат – це самий незвичайний і яскравий подарунок. На вигляд – це звичайна подарункова упаковка, всередині якої знаходиться сертифікат на здійснення заповітного бажання чи мрії або сертифікат для отримання незабутніх вражень і відчуттів.
Звичайно такий подарунок ви можете організувати самостійно, але більшість людей за браком часу використовує інтернет, де можна знайти низку спеціалізованих інтернет-сервісів, що надають такі послуги.
Прикладом таких сайтів є http://originaloff.com.ua, http://www.bodo.com.ua, http://www.emotionlife.com.ua/, http://emocia.com.ua/, http://www.darlink.com.ua/, http://surprise.biz.ua та інші. Щоб знайти їх усі достатньо ввести в пошуковій системі «інтернет магазин подарункових сертифікатів», «оригінальні подарунки», тощо.
Всі інтернет-сервіси(магазини) подарункових сертифікатів працюють по стандартному принципу:
  1. Ви обираєте сертифікат і оформлення подарунку
  2. Ви замовляєте і оплачуєте подарунок. 
  3. При потребі вам його доставляють
  4. Даруєте іменнику в оформленій упаковці.
  5. Іменник активовує подарунок і домовляється про час і дату.
В залежності від ціни та міста проживання сьогодні в інтернеті можна подарувати сертифікати на урок верхової їзди, на політ на параплані, повітряній кулі, парашуті, сертифікат на майстер-клас по аеробіці, по фехтуванню, стрільбі, тощо. Ідей для подарункових сертифікатів в таких інтернет-магазинах ціла низка, або як кажуть в народі до кольору, до вибору.
Плюси таких подарунків очевидні – приємно проведений час, незабутні враження для іменника і його друзів, яскраві фото з подій, або ж просто релакс і оздоровлення для тіла. При обрані подарункового сертифікату чи так званому подарунку-емоції вам не потрібно більше ламати голову над питанням «Що подарувати?».Ваш подарунок буде оригінальним та неочікуваним і при цьому ви маєте змогу замовити подарунок не виходячи з дому через мережу інтернет.
Щодо мінусів таких подарунків я особисто відніс би наступні:
  • ціна подарункового сертифікату
  • обмеженість по території організації такого подарунку (більшість послуг надаються такими сайтами лише Києві, чи лише у великих містах України)
  • якщо ви хочете щоб подія, зазначена у сертифікаті відбулась саме у день народження, потрібно розпланувати свій час і час іменинника.