Створи свою хвилю з Google Wave!

Google-Wave-logo
Для фанатів Google я знову приготував статтю про, як кажуть в народі «нашумівший» інтернет-сервіс – Google Wave і його офіційний старт з відкритим доступом для всіх бажаючих користувачів.

Вже раніше я писав на блозі про появу нового інтернет-сервісу Google Wave , який став доступний для тестування лише по інвайтах осінню минулого року. І ось нарешті з 20 травня цей сервіс став доступний всім вам без будь-яких інвайтів та запрошень. Для роботи з Google Wave тепер необхідно мати лише «гугловський» акаунт.
Ті, хто з вас тестував Google Wave вже раніше побачать в сервісі низку нових функцій ( наприклад оповіщення по електронній пошті про нові повідомлення, можливість швидкого видалення учасників хвилі, тощо).
Ще раніще я зустрічав низку критичних статей в сторону Google Wave. Суть критики полягала в тому, що не всі користувачі зразу зрозуміли концепцію Google Wave і для чого призначені так звані "хвилі". Але в свою чергу компанія Google знову підкреслила, що в першу чергу це інтернет-сервіс для спільної роботи в бізнесі, навчанні і творчості з багатьма інтегрованими інструментами. Також хотілось би процитувати слова співробітника Google про роботу над помилками: «Якщо ви пробували Google Wave деякий час назад і він здався вам неготовим до роботи, тож тепер саме той час, щоб спробувати ще раз».
В своїй статті хочу опублікувати два відео-ролики, що стосуються інтернет-сервісу Google Wave. Першй ролик – короткий огляд роботи в Google Wave, а другий - мотиваційний.


Постовий: натуральная косметика масло для волос купить Киев
прокладка трубопроводов бестраншейным методом

1 коментарів:

Анонім сказав...

кльовий сервіс! система документообороту, веденя проектів, спілкування - і все в одній упаковці. чекаю інтеграції з Gmail та GoogleDocs

Дописати коментар