Де подивитись трансляцію ЧС з футболу 2010?

Де подивитись трансляцію ЧС з футболу 2010 - зараз багато з вболівальників задає собі це питання. Оскільки я щаслива людина, яка живе без телевізора, то ще з початку чемпіонату стикнувся особисто з цією проблемою. Тому з радістю поділюсь кількома корисними ссилочками.

Ліцензії на трансляцію в Україні матчів Чемпіонату світу з футболу 2010 мають два телеканали – Перший національний та ICTV.
Онлайн трансляцію з Першого національного можна дивитись за адресою: http://fifa.1tv.com.ua/uk/online. Якщо у вас проблеми з відображенням сигналу - спробуйте відкрити посилання через бравзер Internet Explorer. Якість трансляції, як на мене посередня, але для людей в кого лімітований канал інтернету (256-512kbps) якраз чудовий варіант. Також особисто мені не подобається російська мова в ефірі від Шустера і його замашки).
Телеканал ICTV запустив окремий сайт до ЧС-2010 – http://www.fifa2010.ictv.ua/. На цьому ж сайті відбуваються трансляції. Коментар на ICTV український, але часом попадав на нудних коментаторів, як наслідок - заснув на одному з вечірніх матчів (хоча матч теж нудний був).
А якщо у вас хороший канал і ви любите високу і чітку картинку - то пораджу сайт
eurovisionsports.tv. Свого часу дивився через цей сайт Олімпіалу у Ванкувері. Єдиний мінус - матч показують без коментарів, але великий плюс окрім якості зображення - це показ класних моментів 1 тайму і колоритних вболівальників в перерві між таймами. А це набагато приємніше ніж реклама, повірте!
Дивіться футбол, пересилайте лінк на статтю "Де подивитись трансляцію ЧС з футболу 2010?" друзям і нехай виграє найсильніший!

2 коментарів:

yAnTar сказав...

У мене і ICTV і УТ-1 час від часу тормозять, деколи взагалі неможливо дивитись. При тому, що інші трансляції можна дивитись (часто шукаю трансляції на сайті livetv.ru - дуже багато китайських там є :) ). За eurovisionsports.tv дякую, забув, давно тут дивився біатлон. І знову сьогодні ICTV ториозить, а на цьому сайті трансляція йде без проблем (і якість краща).

Андрій Вовк сказав...

якість на eurovisionsports.tv шикарна. на жаль там трансляція спішить від української на 5-10 сек. я пробував дивитись з eurovisionsports.tv, а коментар укр. але через різницю в часі не синхронізується((

Дописати коментар