Eventr.com - потужний і зручний онлайн RSS рідер

Часто читаючи новини про нові стартапи, я реєструюсь і випробовую їх функціонал. Багато стартапів спочатку викликають приємні емоції, насамперед справляють враження цікаві і неординарні ідеї старапів. Але нажаль, реаліазція деяких з них могла б бути кращою.
Але сьогодні хочу розказати про стартап, який безсумніву хороший і своєю ідеєю і реалізацією! Мова піде про сервіс Eventr.
Насамперед дуже радий з того, що це український стартап. Хоча, нажаль, мова сервісу поки що лише рашн.
Стартап з’явився близько тижня тому і весь цей час я, як кажуть в народі, гарно його «поюзав».
Отож, про головне- про функціональність Eventr:
Найприємніша функція для мене в цьому сервісі - можливість додаання для читання оновлення будь-якого сайту. При цьому не завжди потрібно щоб на сайті був піднятий RSS чи Feedburner. Додавати можна як сайти,блоги так і ЖЖ, Liveinternet, twitter-акаунти, тощо.
Тобто основна ціль проекту, яка, на мою думку, була досягнута - надати можливість користувачам Eventr зібрати все цікаве з інтернету і стежити за його оновленням в одному місці.
Ще однією корисною функцію для кожного стане можливість імпорту підписки з Google Reader та інших RSS-сервісів.
Після додання низки сайтів/блогів ви маєте можливість спокійно посортувати усе по окремих папках. А оскільки в сервісі Eventr використовується технологія ajax все це відбувається швидко, функціонально і красиво.
Наступна приємна можливість - можливість поділитись з ближнім. Звичайно кожен із вас може зробити свій перелік читаємих сайтів закритим для усіх, але хто дійсно щирий українець - матиме можливість поділитись зі всіма з допомогою відкритого профілю.
Кожному користувачу сервісу Eventr присвоюється унікальна адреса особистих інтернет "надбань". Наприклад, мою сторінку можна знайти за адресою http://eventr.com/vovkylaka.
В основному вікні ви можете бачити статті, які я помітив для себе, а справа можна переглянути список читаємих мною сайтів/блогів/жж, тощо. Кнопка "Читать" зверху автоматично додасть мій потік у ваш профіль.
Зараз проект знаходить у стадії Beta-тестування. Насамперед мова йде про нарощення потужності серверів, які повинні справлятись з усіма користувачасми та їхніми RSS, а також доробки інших функцій на основі зібраних побажань користувачів.
Отож раджу усім переглянути промо-ролик і спробувати Eventr та відчути, що таке читати усе цікаве і потрібне в одному місці!

0 коментарів:

Дописати коментар