Де банкомат?

Пластикові банківські картки сьогодні вже не є новинкою. І користуватись банкоматом мабуть вміють вже навіть старші та літні люди. На сьогодні в Україні налічується біля 100 банків, тому мабуть кожен із власників банківської картки стикався з проблемою пошуку банкомата від свого банку, як в рідному, так і в чужому місті.
Нещодавно в мережі з’явився цікавий стартап, який, на мою думку, буде корисний кожному власнику банківської картки в Україні.

Мова йде про проект - "Где банкомат" (http://gdebankomat.com/). Розробник – український програміст Андрій Брилєв вмістив с своєму проекті дані про місцезнаходження 9500 банкоматів в українських містах від 52 найбільших банків України. База даних банкоматів збільшується з кожним днем. Проект побудований на основі технології геолокаціїй Google Maps.
Для відображення карти Google Maps з розміщенням банкоматів, користувачу системи достатньо задати в параметрах пошуку Область, місто та банк. Сервіс  "Где банкомат" простий в користуванні і по словах розробника покликаний дати чітку відповідь «Де знаходить банкомат від мого банку?».

P.S. вся недвижимость Керчи

0 коментарів:

Дописати коментар