Google Translate презентує новий дизайн і функції

Як сюрприз до 1 вересня команда спеціалістів Google підготувала черговий подарунок – новий інтерфейс та нові функції популярного онлайн-перекладача Google Translate.
Нагадаю, що інтернет-сервіс для перекладу Google Translate був запущений ще в 2007 році і зараз є лідером серед продуктів такого типу. Сьогодні сервіс уже вміє перекладати тексти 57 мовами (за 3 роки роботи!) і вміє озвучувати переклад 25 мовами.

Окрім змін в графічному інтерфейсу, які розробники охрестили дизайном «нових яскравих фарб Google Translate» додано і покращено ряд функціональних можливостей.

Тепер Google Translate вміє:
  • Здійснювати пошук з перекладом. Мабуть всі стикались з випадками, коли неможливо знайти коректну і повну інформацію по вашому пошуковому запиті на рідній мові. З допомогою функції «пошук різними мовами» розробники пропонують шукати запит на іноземній мові в пошуковій системі Google і з допомогою Google Translate перекладати отриманий текст, як з допомогою функції «Translate this page» так і в самому пошуковому вікні Google (див. рисунки)

  • Перекласти лист в Gmail. Відсьогодні, отримавши лист англійською чи іншою іноземною мовою, за лічені секунди з допомогою Google Translate ви отримаєте переклад листа в тому ж самому вікні.
  • Перекласти субтитри на YouTube.  У відомоу відеохостінгу YouTube на відео з субтитрами зявилась додаткова кнопка «Translate Caption»? яка дозволяє перекласти субтитри  на будь-яку мову.
  • Використовувати на мобільному телефоні. Тепер кожен може використати інтернет-сервіси Google Tranlsate у своєму телефоні. Достатньо перейти на сторінку - translate.google.com/m 
Отож, якщо у вас виникають питання: «Як перекласти текст?» «Як перекласти сайт?» «Як перекласти лист?» - скористуйтесь інтернет-сервісом Google Translate – він обов’язково вам допоможе!

0 коментарів:

Дописати коментар