YouTube Movies - офіційні і бесплатні фільми мовою оригіналу

Переглядаючи YouTube, всі ми з вами звикли до коротких 15-хвилиних роликів.
Але вчора інтернет сколихнула свіжа новина від YouTube про відкриття сервісу з безкоштовними фільмами. Проект має назву YouTube Movies і вже налічує біля 400-500 фільмів.

Звичайно, для нас українців ця новина не є такою грандіозною як для америкосів, адже всі ми з вами маємо доступ до безкоштовних фільмів завядки торрентам, файлообміникам і розвиненому піратському руху в Україні (хай живуть пірати!).
Але все ж таки про сервіс. Зараз на онлайн-сервісі YouTube Movies можна побачити низку індійських фільмів, історичних, фільми за участю славетного Джекі Чана і Брюса Лі. Мене особисто здивувало те, що в переліку фільмів опинились і фільми для дорослих. Звичайно для їх перегляду вам потрібно ввійти в систему і щоб вам було 18 років. Але ж для дітей при реєстрації вказати рік народження менше 1992 не буде проблемою.
Звичайно більшість фільмів випущено ще в 80-90-их роках, але з допомогою сервісу YouTube Movies кожен бажаючий може насолодитись ними з ностальгією і на мові оригіналу. Доречі для деяких фільмів зараз уже доступні субтитри на англійській і навіть на російській мові.
Щодо якості, то незважаючи на те що фільми були зняті в минулому столітті, є можливість переглянути їх в хорошій якості. Для деяких доступна навіть HD-якість.

Хто ж постачатиме фільми з ліцензією і бесплатно? По ідеї творців сервісу, компанії-власники фільмів зможуть заробити гроші на показі фільмів завдяки рекламі, яка зявляється під час показу.

0 коментарів:

Дописати коментар