You both follow - "спільні" друзі тепер і в Twitter?

І знову трішки свіжих новин від мікроблогінга Twitter. В мене останнім часом складається таке враження що Twitter активно перетворюється з мікроблогінга на соціальну мережу. Адже нещодавно була введена функція "Who to follow", а сьогодні для всіх користувачів стала доступною функція "You both follow".

Суть функції  "You both follow" полягає в тому, що коли зайти у веб-інтерфейсі на сторінку зафоловленого вами користувача, то в правій колонці ви побачите перелік людей, які є спільними фоловерами для вас обох. Звичайно в правій колонці відображається лише декілька випадеових "спільних" твіттерів, але якщо клацнути на посилання "View all" вас перекине на сторінку де буде відображений увесь перелік так званих "спільних друзів" (проводжу аналогію з "В Контакте"). Як на мене "You both follow" - незначна але приємна фіча, на відміну від функції "Who to follow", яка мені не принесла зовсім користі.

Постовий: Шукаєте де диплом купить заказ? Не гайте часу і незабудьте купить диплом о высшем образовании

1 коментарів:

Yuri сказав...

ну крім цього додали ще "Also followed by" під ніком і авою. там показано які з твоїх фоловерів фоловлять цю людину. та й взагалі якщо між двома людьми є взаємне фоловерство, то вони рахуються як друзі.

Дописати коментар