Vlada-Ua - дискусії про ІТ та новий податковий кодекс

Vlada-UA
Ціле літо в Україні жваво обговорювали проект нового податкового кодексу. Не секрет, що новий законопроект переверне діяльність багатьох ІТ-спеціалістів. Незважаючи на те, що після зустрічей влади з підприємцяими було вирішено все-таки залишити для приватних підприємців в галузі ІТ єдиний податок, ставка єдиного податку тепер зросте до 1500грн + відрахування у Пенсійний фонд України (хоча це питання досі незакрите і можливо єдиного податку для ІТ таки не буде).
Новини про зміни в податковому кодексі сколихнули український світ ІТ. Буквально недавно для обговорення даної проблеми групою ІТ-спеціалістів був запущений дискусійний портал - http://vlada-ua.org/.
Метою порталу "Vlada-Ua" є дискусії та відповіді на запитання щодо роботи ІТ-спеціалістів і фрілансерів за умов нового податкового законопроекту, а також залучення до обоговорення даних проблем ІТ-спеціалістів з всієї України.
Засновники проекту - українські фрілансери з студії 42 Coffee Cups, а слоган проекту - "Іншого глобусу нема - що будемо робити з *цією* країною-Україною?". Зараз проект лише набирає обертів, але вже є низка гарячих тем для дискусій (Куди емігрувати ІТ-фрілансеру?, Як працювати за умов нового податково кодексу?). Якщо Ви - ІТ спеціаліст чи фрілансер і вас також турбують питання такого типу - приєднуйтесь до порталу уже сьогодні!
Постові: Дешево куплю диплом владивосток. А кому Нужен диплом? Поможем - купить диплом вуза. Поступи в Университет. Ну і хороший сайт де відбувається продажа дипломов

0 коментарів:

Дописати коментар