Formspring.me - цікавий інтернет-сервіс запитань

Не секрет, що сьогодні соціальні мережі у світі лідирують серед усіх сайтів світу по кількості учасників і відвідуваності. По статистиці більшість людей в світі, як мінімум раз у день відвідують "В Контакте", "Facebook", "Одноклассники", ведуть свої мікроблоги у Twitter.
У нас часто виникає бажання задати питання тим людям, яких ми знаємо особисто чи лише нещодавно додали у друзі, зафоловили, познайомились, тощо. Та й мабуть кожен із вас і сам не проти дати відповідь на цікаві запитання оточуючих. Для реалізації таких бажань 25.11.2009 року запрацював новий соціальний інтернет-сервіс запитань formspring.me.
Принцип сервісу запитань дуже простий: ви спочатку створюєте акаунт на formspring.me, розміщуєте ссилку на нього в соціальних мережах, блогах, мікроблогах і після цього ваші друзі, знайомі, родичі чи просто фоловери перейшовши по вашому посиланню можуть автоматично і анонімно задати вам будь-яке питання. Ви, як власник акаунту можете відповісти на питання, або навіть видалити, якщо вважаєте питання некоректним чи просо не хочете давати на нього відповідь. Найцікавіше в інтернет-сервісі formspring.me коли вам приходять цікаві s провокуючі питання і ви навіть незнаєте від кого вони :-).
Вигляд сайту formspring.me дуже схожий на інтерфейс мікроблогінга Twitter, тобто в дизайні використано так званий мінімалізм - нічого лишнього.
Реєстрація проста, вам достатньо вказати базові дані або використати для реєстрації акаунт Facebook. Сервіс підтримує інтеграцію з Facebook, Twitter, Gmail, тобто ви можете додати в друзі на акаунт formspring своїх друзів чи фоловерів.
На відміну від Twitter на formspring.me обмеження кількості символів на питання становить не 140, а 255 символів. Як на мене, ще однією приємною особливістю сервісу formspring.me є можливість додавання форми запитання на свій сайт чи блог.
Я також свторив акаунт на інтернет-сервісі formspring.me і з радістю чекатиму ваших питань: http://www.formspring.me/vovkylaka
Постовий: Дешевая оптимизация налогообложения купить диплом бесплатно скачать