Зміна фону пошуковика Google тепер доступна усім!

Популярність пошукової системи Google зростає з дня на день. І це не лише завдяки орієнтації розробників на збільшення релевантності і точності пошуку, а й завдяки низки розробок щодо персоналізації пошуку. Так, нещодавно Google запропонував користувачам позначати зірочками ті пошукові запити, які здалися їм найцікавішими. Завдяки цій опції, наступний раз, коли користувач введе запит в пошук, вибрані посилання з'являться в розділі «Помічені результати» у верхній частині сторінки.
Тепер в усіх користувачі Google зєявилась нова можливість – прикрасити головну сторінку пошуковика Google своєю улюбленою фотографією чи рисунком чи обрати існуюче зображення з галереї на сервісі Picasa.

Для цього для кожного із вас в лівому нижньому куті сторінки пошуковика Google створена кнопка «Змінити фон». Єдиний нюанс – щоб це зробити треба ввійти під користувачем Google.
Ще одна цікава фішка – ви можете поділитись своїм фоном, зробивши скріншот і закинувши його в Twitter з хеш-тегом #myGooglepage для зручності пошуку.
Якщо ще тиждень тому ця можливість була доступна лише користувачам Google в USA, то вже сьогодні це може зробити кожен із вас!

Статті на схожу тематику:
Gogole Doodles - цікаві стилізовані логотипи
Створи свою хвилю з Google Wave

Постовий: Хто шукає в гугл кладочная смесь у них брал - www.strsnab.ru і лишився задоволений. А ще є класний сайт де можна купити vip фейерверки

1 коментарів:

Анонім сказав...

о. не бачив. дякую

Дописати коментар