UA DAY 2010 - день української мови

Вітаю усіх читачів та відвідувачів на моєму блозі!
Сьогодні хочу привернути Вашу увагу до одного цікавого і актуального проекту-акції, що існує в українському інтернеті вже не перший рік. Цього разу мова піде не про цікаві інтернет-сервіси, а про громадську акцію під назвою - UA DAY 2010.
Проект UA DAY 2010 присвячений Дню української мови та писемності, який в нашій країні відзначають 9 листопада. Тобто по своїй суті UA DAY - громадська (неполітична) акція, що проводиться на добровільних засадах.
Участь в UA DAY 2010 може взяти кожен. Суть акції проста і думаю для багатьох виконати її умови - раз плюнути :-). Умови акції - у визначений день (9 листопада) використовувати в своєму побуті українську мову. Мова іде, як про спілкування в реальному житті в побуті, так і у віртуальному (писати українською в ЖЖ, твіттер, блог, Facebbok, В контакте, написати статтю в українську вікіпедію, тощо).
Як зазначено на сайті проекту (цитую): "ідея акції UA DAY належить Hellveen Web Community та її автору Сергію Пішковцію. ...У 2010 році до UA DAY приєднався Олег Панкевич".
На жаль, так склалось, що багато людей в Україні спілкуються і викладають інформацію в Інтернет і ЗМІ російською мовою. Тому підтримавши акцію кожен з вас допоможе збільшити кількість українського (і вірю - якісного) контенту в українському інтернеті, тим самим надавши можливість нашим співвітчизникам знайти більше цікавого і корисного рідною мовою.
Детальнішу інформацію про UA DAY 2010, а також банери та іншу символіку можна знайти на сайті проекту.

P.S. Запрошую усіх бажаючих підписатись на мій блог через RSS: http://feeds.feedburner.com/wowkai Постові: срочно продаю комнату в Химках недвижимость в барнауле