Watch Cinema - інтернет-сервіс для пошуку і перегляду фільмів та серіалів онлайн

Доброго дня усім читачам мого блогу!
Приємно вражений відвідуваністю і популярністю нещодавної статті про цікавий інтернет-сервіс MyShows.ru. І cьогодні я знову торкнусь теми відео.
За останні два-три роки в інтернеті стала помітна тенденція щодо збільшення перегляду фільмів та різноманітних відеороликів онлайн. Особисто я теж останнім часом часто дивлюсь серіали або фільми в онлайні, а не завантажую їх на комп'ютер. Cьогодні для тих хто дивиться фільми в онлайні хочу розказати про корисний інтернет-сервіс "Watch Cinema ".
Watch Cinema – пошуковий інтернет-сервіс відеофайлів, який дозволяє зручно шукати і зразу ж переглядати фільми в онлайні. Базою відеороликів для інтернет-сервісу на даний момент служить соціальна мережа «В контакте».
WatchCinema має ряд переваг:
- для пошуку і перегляду фільмів онлайн не потрібно реєструватись на сайті чи "В Контакте";
- є можливість пошуку по якості відеофайлу;
- одинакові відеофайли показуються як один, а не як "В Контакте" (всі підряд).
- в пошук не потрапляють ролики, які закриті для перегляду.
Інтерфейс
Watch Cinema має простий і доступний інтерфейс. Стрічка пошуку дає користувачу можливість обрати якість відеоролику, що шукається. Результати пошуку виводяться зразу ж на сторінці і складаються з двох блоків. Блок результатів з назвами роликів зліва і відео-вікно, де можна переглянути обраний ролик – справа (вікно можна розгорнути на весь екран).
Сервіс Watch Cinema підтримує також формат HTML5 тому для власників нових браузерів та продукції Apple не виникатимуть проблеми з переглядом відеороликів та фільмів онлайн в цьому форматі.
Якщо у вас виникає питання як переглянути відео «В Контакте», як знайти відео «В Контакте», де переглянути фільми-онлайн та серіали-онлайн то сподіваюсь цей сервіс стане вам у нагоді.
Для любителів серіалів раджу також переглянути мою статтю про сервіс MyShows.ru.
Постовий: Шукаєте де звантажити фільми Скористайтесь сайтом - Free download Movies.