Редагувати фото онлайн з Picnik – це просто!

Близько десяти років тому, коли я лише познайомився з інтернетом, я навіть гадки немав, що прийде той час коли ми зможемо робити в онлайні те, що нам доступно сьогодні. В цій статті я хочу розповісти про інтернет-сервіс, який кожному із вас стане в пригоді. Одні його називають міні-фотошоп в онлайні, інші просто графічний редактор онлайн, а ще дехто знає його як нове дитя Google. Здогадалися? Так мова піде про picnik.com.
picnik.com – повноцінний графічний редактор для обробки цифрових фотографій в онлайні. Зручність цього інтернет-сервісу насамперед в тому, що для роботи з ним вам не потрібно нічого купувати (для бажаючих щось купити тут є лише преміум акаунт) чи завантажувати і зовсім неважливо яку операційну систему Ви використовуєте. Щоб почати користуватись сервісом Вам навіть не обов’язкова реєструватись. Після входу ви просто завантажуєте фотографію і починаєте редагування. Сервіс picnik містить класичні функції будь-якого графічного редактора: автокоригування фото, поворот, обрізка, зміна розміру, зміна кольору/різкості, тощо. Окремо хочеться виділити функції усунення ефекту червоних очей і можливість створення колажів на основі запропонованих шаблонів. 
Але найбільш корисна функція picnik, на мою думку – можливість редагувати ваші фото напряму з таких сервісів як:
  • Picasa web albums
  • Flickr
  • Facebook
  • Photobucket
  • Myspace
  • Webshotswebs
Picnik.com працює на кількох мовах. Української, нажаль ще немає, але вже є російська. Сервіс почав активно розвиватись після того, як в березні 2010 року його власником стала корпорації Google.
А тепер варто згадати про преміум-акаунт. Якщо ви користувач, якому для редагування фото не буде достатньо базових функцій, то оплативши певну суму (зараз вартість преміям акаeнта 2.08$ в місяць) ви отримаєте ще більше ефектів, колажів, шрифтів, можливість управління кривими, накладання слоїв, тощо. Особисто мені для швидкого редагування достатньо і базових функції, а для чогось грандіознішого я використовую фотошоп.
Дізнавайтесь про цікаві сервіси з мого блогу і не забувайте про підписку через RSS або стежте за новими публікаціями через twitter - @wowkai.

Постовий: Хочешь зарабатывать покером себе на жизнь? Я уже 3 года получаю по 5.000$ в месяц. Давай так же! Заходи на мой блог и узнай "настоящие" правила игры в покер!
А для заробітку на блозі прочитай про биржи для заработка на блоге