TwiTerEvent - мега подія, що об'єднає в День соборності України тві-піпл!

Друзі, сьогодні я хочу проанонсувати подію, яку Тернопіль чекав вже досить давно. Подію, яка має об'єднати близько 50, а може й сотні учасників з Тернополя та інших міст України. Подію, яка відбувається періодично в багатьох містах і тепер завітала у файне місто. 
Друзі, зустрічайте рівно через тиждень – 22-23 січня 2011року – TwiTerEvent!
Сподіваюсь більшість з читачів уже знайомі з мікроблогом twitter. Адже про корисні сервіси для нього я вже писав на блозі не раз (TweetStatsTwtpollFriendfollow і Untweeps, тощо). А хто ще не встиг познайомитись з twitter – негайте часу!

Організатором зустрічі TwiTerEvent виступили активісти Тернопільщини, учасники виборчого марафону та твіттер-трансляції виборів #elect_ua і співорганізатор MediaNext.
Дата події була обрана не випадково. 22 січня - День соборності України, день підписання акту воз'єднання УНР та ЗУНР. Тому на зустріч активно запрошуються учасники з інших міст України!
Родзинкою зустрічі TwiTerEvent в Тернополі має стати відкриття Музею українських твіттерян, в який зараз збираються експонати.
Більше інформації про подію та попередню програму можна прочитати на сайті зустрічі: TwiTerEvent або відслідковувати в twitter з допомогою хештегу #twiterevent.

Друже ти поспішай і шансу не втрачай
Хутко на посилання "реєстрація" натискай!

P.S. Відписуйтесь у коментарях хто прийде.

Постовий: Будуєте інфраструктуру підприємства. Якісний монтаж скс та комп'ютерних мереж.