TweetStats - яскрава статистика вашого twitter-акаунта!

Відколи я став користувачем Twitter, я вже неодноразово спробовував цілу низку цікавих сервісів та додатків для Twitter. Про деякі з них я вже писав у своєму блозі (сервіс опитування Twtpoll, cервіс для чистки twitter - Friendfollow & Untweeps, тощо.). А сьогодні хочу звернути вашу увагу на цікавий і яскравий сервіс статистики - TweetStats. Цей інтернет-сервіс яскравий в прямому значенні слова, бо з допомогою TweetStats ви можете за лічені хвилини побудувати кольорові діаграми та графіки статистики будь-якого twitter акаунта.
Сервіс TweetStats не потребує реєстрації чи використання авторизаційних даних вашого twitter акаунта. Тому вам достатньо ввести в форму лише свій username чи username того twitter акаунта, який ви хочете дослідити.
Всі графіки формуються на веб-сторінці за лічені хвилини.На першій закладці сформованої статистики від TweetStats користувач інтернет-сервісу може отримати інформацію у вигляді графіків-діаграм про:
  • середню кількість твіттів за день та місяць
  • сумарну кількість твіттів за кожен місяць, день, години доби.
Особисто мені було цікаво дізнатись статистику моїх твіттів стосовно днів тижня та годин доби і виявилось що я пишу найбільше твіттів у вівторок і в 9 ранку.

Окрім цього на закладці TwetStats виводяться і такі цікаві дані, як інформація про імена користувачів на твітти яких ви робили реплаї (Replies To) і список користувачів, які найчастіше роблять ревіти на вас (who you ReTweet).

А той з Вас, хто пише в twitter з різних програм та джерел, зможе дослідити скільки твіттів і з яких програм/інтерфейсів ви написали. Наприклад у мене іде відчайдушна «боротьба» між програмою TweetDeck і стандартним web інтерефейсом twitter :-).

Наступна закладка TweetCloud виведе всім знайому хмару тегів за даними з ваших твіттів. Тут можна переглянути те, що і як часто вживається у ваших твіттах.
І остання закладка сервісу TweetStats - Follower stats. Це звичайний графік, що відображає статистику зміни ваших фоловерів. Система почне його будувати лише після перших відвідин TweetStats.
Доречі першим мене з цим сервісом познайомив сайт twitter.in.ua, за що йому велике дякую.
Щодо загальних функцій, то сервіс TweetStas дає змогу також переглянути тренди Twitter, як за сьогоднішній день в цілому так і в даний момент часу. Крім цього кожен з Вас, побудувавши свої статистику одразу може запостити її у twitter.

Друзі, якщо ви думаєте зробити власний сайт і вирішили використати CMS Joomla. Зайдіть на сайт, де вам розкажуть усе про те, как установить Joomla !