Зворотній відлік до Нового року

До Нового року залишається все менше часу, тому тема цього свята стає все актуальнішою. Сьогодні я хочу почати підбірку-огляд інтернет-сервісів, які частково чи повністю стосуватимуться Нового року. В даній статті я поділюсь кількома посиланнями на сайти зворотнього відліку, з допомогою яких ви зможете отримати відповідь на питання "Скільки часу залишилось до Нового року?" і створити власний лічильник зворотнього відліку.

Зворотній відлік до Нового року в Інтернеті ви можете зустріти, як у вигляді сайтів на яких просто ведеться відлік, так і у вигляді уже готових гаджетів, які можна встановлювати на сайти, блоги, форуми ЖЖ, тощо.
Доречі кожен з вас може створити свій особистий гаджет зворотнього відліку самостійно. Для цього я рекомендую спробувати доволі простий інтернет-сервіс counto.com.
Counto.com - сервіс, який пропонує всього одну функцію - створення особистих лічильників зворотнього відліку, які будуть відраховувати час до зазначеної вами події. Лічильинки, створені, з допомогою сервісу counto.com можна встановлювати на будь-які сайти чи блоги. Але найприємніше в цьому інтернет-сервісі те, що кожен з вас може попрацювати над дизайном вашого лічильника зворотнього відліку з допомогою низки вбудованих функцій і створити свій унікальний віджет. Сервіс дозволяє обирати як і формат самого лічильника, так і його фоновий малюнок. Реєстрація на сервісі не потребує підтвердження і займає всього декілька секунд.
Щодо готових сайтів зворотнього відліку часу до Нового року, то їх досить мало. Більшість користувачів все таки віддає перевагу готовим віджетам. Для прикладу в Україні такий сайт можна знайти за адресою http://www.crazysas.org.ua/newyear/, в світі - http://www.timeanddate.com/counters/newyear.html
А от віджетів зворотнього відліку до Нового року в інтернеті досить багато. Особисто мені найбільше сподобались наступні:
А ви вже поставили віджет зворотнього відліку до Нового року на свій сайт?

Спонсор статті: Сайт де ви можете знайти усіавтоновости субару аутбэк і не тільки.