Тонни привітань та поздоровлень. Огляд українських інтернет-ресурсів.

До новорічних свят залишається все менше часу. На своєму блозі я вже згадував про відлік часу до початку Нового року, про актуальні та оригінальні подарунки в інтернет-магазинах. На мою думку, якраз настала пора підписувати новорічні листівки друзям, родичам, коханим. Звичайно паперові вітальні листівки вже грають не таку роль як колись, адже тепер кожен з Вас має можливість надіслати привітання з допомогою – SMS, MMS, e-mail, соціальних мереж, тощо. Але єдине залишається незмінним – текст поздоровлення, привітання. Сьогодні я хочу зробити короткий огляд українських інтернет-сервісів привітань, поздоровлень з Новим роком, з днем народження та іншими урочистими подіями. Раджу також переглянути мою статтю про новорічні конкурси!
1. http://vitau.org.ua/ - сайт з яким я знайомий вже досить давно. Він одним з перших випадає в стрічці пошуку за словами «привітання», «привітання з Новим роком», тощо. На мою думку, на цьому сайті кожен з вас зможе знайти привітання на всі випадки життя.
Однією з корисних функцій даного інтернет-сервісу є те, що кожен з вас може додати своє авторське привітання з Новим роком чи іншою подією. Для цього на сайті є спеціальна форма. Окрім привітань з Новим роком, днем народження на сайті можна знайти і рідкісні привітання з професійними святами (днем юриста, днем енергетика, днем міліції).
2. http://www.gratters.com.ua/. Потрапивши вперше на цей сайт, я подумав що він нічим особливим не відрізняється від інших. Але спочатку мою увагу привернув простий, але цікавий дизайн, а згодом я побачив основну відмінну рису даного сайту - УСІ привітання на українській мові і у віршованій формі! Також приємно вразило те, що на сайті можна почитати короткі, але інформативні історії виникнення різноманітних свят. Історію свята Нового року, я особисто раніше не чув, і якщо чесно не задумувався навіть звідки пішло святкування Нового року і хто його запровадив (а в школі мабуть вчили! ).
3. http://www.vitaemo.com.ua/ - ще один український ресурс із привітаннями з Новим роком та з нагоди інших урочистостей. На відміну від попередників на цьому сайті є великий вибір категорій привітань. Так, наприклад, привітання з Новим роком мають такі категорії: «для родичів», «друга», «близької людини», тощо. 
Але шкода що вітань з Новим роком на сайті більше 100, а от в категорії привітання з Новим роком коханій чи жінці всього по 1 вітанню.
4. vitada.org.ua – професійний інтернет-сервіс і каталог на якому зібрані привітання, побажання та поздоровлення з Новим роком та іншими подіями. Даний сайт містить ряд цікавих особливостей:
  • кожен відвідувач сайту має змогу замовити індивідуальне привітання, яке йому складе творча група сайту. Як зазначають на сайті таке привітання вартуватиме всього 20-30грн, в залежності від розміру привітання.
  • на сайті є кумедний сервіс – нагадування про день народження чи іншу подію. Сервіс дає змогу не забути про важливу дату з допомогою листа на e-mail або sms на мобільний телефон.
Звичайно я згадав у статті лише найбільш відвідуванні сайти України з привітаннями та поздоровленнями. Можливо хтось з вас ще цікаві, але менш розкручені сайти на дану тематику – коментуйте і я обов’язково дам про них знати відвідувачам блогу у наступних статтях!
Якщо вам сподобався мій блог - коментуйте і підписуйтесь на RSS чи з допомогою e-mail.