Google Plus. Цікаві рекомендації по вживанню

Доброго дня друзі! Давно не писав в блог і вже скучив за усіма. Якось так склалось, що організував для себе творчі канікули. Але події в ІТ відбуваються щодня, незважаючи на погоду, пору року та інші фактори. Створюються нові інтернет-сервіси, удосконалюються існуючі.
Хіт цього літа - однозначно поява нової соціальної мережі Google+. Мабуть кожен блогер як мінімум раз писав вже про це. Настав і мій час...

Признаючь чесно, що я не був великим фанатом попередників Google +, а саме Google Wave і Google Buzz, хоча на початку запуску цих сервісів і сам провокував їм велике майбутнє.
Але мабуть не варто порівнювати Google+ з аналогами. Навіть незважаючи на схожість з іншими продуктами того ж Google та соціальними мережами, що вже існують в інтернеті, розробники зуміли надати свому новому дітищу Google+ певної унікальності, що відрізняє його від інших.
Говорити про Google+ можна багато, але я хотів би виділити для себе і для Вас декілька цікавих рекомендацій та «хаків», про які особисто сам нещодавно взнав.

Корисні фічі Google+
  1. Переміщення в Google+. Виявляється коли ви читаєте потік то окрім прокрутки мишкою можна скористатись клавішами “J” та “K”, які допоможуть прокрутити вашу стрічку вгору та вниз.
  2. Форматування тексту. Теж на мене цікаве та "ліниве" рішення. Тепер достатньо додати декілька символів на початку і в кінці фрагменту тексту для зміни форматування. Наприклад: * текст * - жирний шрифт,  _ текст _ - курсив,  - текст -  закреслений.
  3. Досить цікава річ – кнопка «Limited» («Не для усіх»). Якщо хтось з ваших друзів публікує новину не для усіх, то Ви маєте можливість переглянути хто ж окрім вас входить в "коло обраних".
  4. Ще одна зручна річ на подобі @Mentions у twitter – це використання знаків + та @ з допомогою яких можна додавати користувачів в повідомлення.
  5. Дата у постах в Google+ є одночасно посиланням на повідомлення. Достатньо клацнути на неї і ви отримаєте пряме посилання.
  6. Окрім того, що ви можете писати повідомлення лише окремим колам, Ви також можете вказати поіменно людей для кого хочете написати.
  7. Редагування фото. Будь-яке фото завантажене Вами, може бути відредаговано прямо в Google+.
  8. Боротьба зі спамом. Якщо у вашій стрічці з'являються люди, які перетворюють Google + в чат чи стрічку твіттера, то саме для них існує чарівна кнопочка «Заблокувати цього користувача». А на самих злобних спамерів можна і пожалітись "дядьці Гуглу".
  9. Google+ містить багато "розумних" налаштувань. Раджу і Вам переглянути https://plus.google.com/settings/plus
  10. Drag&Drop в Google+. А ви пробували? Беру фото з папочки на робочому столі, перетягую його в поле вводу нового повідомлення і воно вже там. Кайфова фіча як на мене.

Кому мало моїх 10 порад, скористайтесь тим же джерелом що і я http://webtrickz.com/20-google-tips-to-enhance-your-google-plus-experience/ і буде вам більше 25 порад.


Постовий: Якісні котли buderus logano g234  - і вам зимою тепло!