Платіжна система "ВКонтакте" - купляй і плати невиходячи з контакту



Вже з початку цього року замітив якими шаленами темпами почала розвиватися всім відома соціалка "ВКонтакте". Нещодавно на блозі компанії Дурова прочитав, що всі попередні місяці команда програмістів цієї соціальної мережі намагалась оптимізувати і удосконалити програмний код, додати максимальної функціональності системі. І ось починаючи з кінця 2009 року команда Дурова взялась за юзабіліті. Мабуть ви вже читали про відкриття публічного офісу "ВКонтакте" з цікавим рецепшином, побачили що команда "ВКонтакте" авктивно спілкується з громадськістю у вигляді блогів, одним словом "Вконтакте" тепер ближче до народу.
А в середині квітня Дуров оголосив про нову "є-бізнес" революцію - систему "Вконтакте ID".

Кажучи простими словами, тепер в користувачів "ВКонтакте" з'явилась можливість розпдачуватись в інтернет-магазинах та інших платних сервісах інтернету через свій акаунт "ВКонтакті ID".
Дуров вбачає перевагу насамперед втому, що тепер людям не потрібні використовувати тяжкі в реєстрації та використанні платіжні інтернет сервіси WebMoney та Яндекс.Деньги, тощо. Система "Вконтакте ID" набагато простіша в користуванні і не потребує над складних операцій зі сторони користувача. Подбала  команда соціалки і про безпеку - будь яку транзакцію потрібно буде підтверджувати через смс. Також планується з часом створення спеціальної системи, що дасть змогу поповняти віртуальні гроші без зняття комісії.

ВконтактеID
Встановити систему оплати на свій сайт може будь-хто бажаючий. Тому згодом на сайтах багатьох інтернет магазинів ми побачимо кнопочку  "Оплатить В Контакте".

0 коментарів:

Дописати коментар