DreamsBoard - віртуальна дошка мрій

Не секрет, що людині властиво мріяти... Адже мрія спонукає людину до дій, задає сенс життя, вселяє нестримне бажання досягнути чогось.
Мабуть багато хто з вас чув про таку корисну "штуку", як дошка мрій (рос. доска желаний). Вперше я стикнувся з нею в курсі по тайм-менеджементу. Там автор курсу розказував як важливо створити для себе таку дошку мрій і кожен ранок дивлячись на неї починати день сповненим жаги і натхнення, щоб здійснити все, що там написано/намальовано/наклеєно.
І ось знайшов цікавий сервіс для створення віртуальної "дошки мрій"- dreamsboard.ru
Як працює сервіс "дошка мрій"? З допомогою набору інструментів ви просто і легко створюєте свою дошку мрій, на якій кріпите все саме необхідне Вам для повного щастя. Дуже важливо, щоб це були саме ваші реальні мрії. Вони повинні бути максимально продумані. Для цього на дошку можна помістити фотографії чи записи про них. Створену Вами "дошку мрій" можна в будь-який момент доповнювати, позначати здійсненні мрії, ділитись нею з друзями.
Аякщо Ви вже створили свою дошку мрій - діліться в коментарях. Дуже цікаво було б глянути.
Постові: Структура филиала купить диплом вуза. Також рекомендую корисні Алгоритмы принятия решений: купить диплом о высшем образовании. Курс Финансовый менеджмент. Ну і звичайно принципы уголовного права купить диплом. А ще можливо кому треба, то куплю диплом владивосток А для тих хто живе в Москві є можливість купить диплом вуза москва

2 коментарів:

Анонім сказав...
Адміністратор блогу видалив цей коментар.
Nick сказав...

прикольний сервіс, сам ним деколи користуюсь,
дрібниця, але приємно )))))))

Дописати коментар