Шалені новини від Вконтакте. Короткі імена, пошта, індексація в пошуку



Щойно взнав радісну і цікаву новину для користувачів відомої російської соціальної мережі "Вконтакте". Сьогодні вночі з подачі засновника П.Дурова перші сто тисяч користувачів сервісу "ВКонтакте" отримали можливість безкоштовно зареєструвати короткі імена виду: vkontakte.ru/username

Вже в обід 27 квітня ця функція стане доступна першому мільйону користувачам, а уввечері - усім бажаючим! Цю інформацію офіційно підтвердив на своєму блозі Павел Дуров.
Зареєстровані користувачами імена через декілька місяців трансформуються в адреси електронної пошти (username@vkontakte.ru).

За словами Дурова, електронна пошта буде інтегрована в особисті повідомлення користувачів. Інтерфейс сервісу покищо на стадії обговорення. Дуров також обіцяє потужний спам фільтр для пошти на подобі того, що зараз існує в gmail.
Також варто зазначити, що зареєструвати собі короткі імена зможуть тільки ті користувачі, хто привязав до свого акаунту мобільний телефон. Також профілі, що пройшли валідацію з цього моменту індексуються в пошукових системах (в залежності від налаштувань приватності).
Особисто для мене цікаві новини, тому з нетерпінням чекатиму вечора щоб зареєструвати собі коротке ім'я.

1 коментарів:

Андрій Вовк сказав...

Ура. Тепер і я маю коротке ім'я!

Дописати коментар