"7 чудес" - гід по мандрам для кожного українця

Ось і пришов час, коли ми всі можемо сказати – прийшла весна і надворі реально кльово. І кльово настільки, що на мою думку пора вже збиратися на природу і не просто на шашлик чи на прогулянку – а починати мандрувати кудись далі від рідного дому. Звичайно більшість молоді сьогодні планує мандрівки закордон, адже там і сервіс на високому рівні і дійсно можна гарно відпочити. Але давайте озирнемось навколо і поглянемо на нашу неньку-Україну. Невже тут немає гарних місць для відпочинку? А поможе нам в цьому інтернет-сервіс, про який я сьогодні хочу згадати в рубриці «Ресурси Уанет» – «7 чудес України».

Вперше я цей сайт зустрів ще на початку самого конкурсу «7 чудес України», що проводився в 2007 році, але буквально нещодавно завдяки Вірі Власенко я знову ним зацікавився. Вона подала цікаво ідею у своєму твіттері:
«За що люблю сайт "7 чудес України" так за те, що можу дивитися і вибирати куди мені ще треба обовязково поїхати, на що подивитися»

І це дійсно цікава замітка. Сьогодні сайт «7 чудес України» може стати для будь-кого об’єктом пошуку тих надзвичайних місць в Україні де ми ще з Вами не були. «7 чудес України» – це своєрідна карта замків, фортець, палаців та неповторних місць де варто побувати кожному українцю.

За своєю структурою сайт складається з окремих розділів, кожен з яких присвячений окремому конкурсу:
  • 7 замків
  • 7 маршрутів
  • 7 природніх чудес
  • 7 чудес України



В кожному з цих розділів міститься інформацію про конкурс та перелік учасників з короткою інформацією про них.

Нажаль сайт зараз не так активно наповнюється, але в індексі Гугла більше 900 сторінок, тому можу припустити, що на сайті подана інформація про близько 600-700 визначних місць в Україні. Тому якщо ви шукаєте де б побувати на Україні, сайт «7 чудес України» однозначно стане вам у нагоді!

Доречі менше ніж за тиждень я відвідаю баркемп в Ужогороді, де сподіваюсь глянути на одного з номінантів конкурсу – Ужгородський замок. А куди помандруєте ви ближчим часом?

Постовий: Скачать бесплатно русский download master (даунлоад мастер) без регистрации и смс