#Twitterday - вітальний пост

Доброго дня друзі! Ось і настав 140-ий день в році. А що такого особливого в цьому дні? Якщо Ви не в темі, то нагадаю що саме з ініціативи українських твітерян 140-ий день року був оголошеним святом всіх користувачів мікроблогу Twitter і отримав назву TwitterDay.

Цього року про свято написали навіть декілька потужних новинних порталів, серед яких навіть всім відомі "Ріа новості", тому щиро вірю що це свято набуде поширення не лише в Україні, а й як мінімум по всьому СНД.

Що я хочу сказати тим користувачам хто ще не в твітері? Просто спробуйте. Спробуйте зареєструватись і знайти своїх друзів, чи просто почати читати твітер-акаунти відомих людей та знаменитостей.
А для тих хто в твітері я шлю вітання і запрошую сьогодні, в 140-ий день року просто зібратись разом і поговорити, випити бокал пива, келих вина чи чашку чаю.

Для мене особисто твітер - це нові знайомства, нові подорожі, нові відчуття, нова можливість поділитись з кимось чимось цікавим і навіть бути в курсі всіх подій та новин.

Тому, перебуваючи зараз на конференції в рідному Тернополі в присутності тернопільських твітерян піднімаю бокал за вас, дорогі друзі і читачі, за твітерян!!!

Постовий: Раджу спробувати поисковое продвижение сайта
Get rent a flat in barcelona offers Pretty modern furniture on a site