Simpledesktops - красиво і просто!

Останнім часом джерелом ідей для написання нових статтей в блог для мене став твітер. В своєму акаунті мені вдалось зібрати коло друзів, знайомих та просто цікавих людей, читати яких завжди приємно. Доречі хто з читачів мого блогу є у твітері, але ще не фоловить мене приєднуйтесь до особистого твітера - twitter.com/vovkylaka та твітера блогу twitter.com/wowkai.

Всі ми рано чи пізно стикаємось з проблемою вибору обоїв на робочий стіл. Бо ті, в кого досі стандартні обої Windows, як на мене або просто лінуються їх поміняти або незнають як це зробити. По статистиці "валпейперів" своїх співробітників можу сказати, що дівчата більше полюбляють ставити на робочий стіл квіточки, файних хлопів (переважно неодружені так роблять) та свої особисті фото. А от хлопці - переважно автотематику або сіськасті "тьолочки" (мова про силіконових жінок).

Але часто виникає бажання поставити простий, неперенасичений кольорами "валпейпер".
Саме в цьому Вам в нагоді стане інтернет-сервіс з низкою простих валпейперів під назвою Simpledesktops. Зараз на сайті близько 1000 обоїв, тому навіть найвибагливіші до мінімалізму люди знайдуть тут щось "своє" та "рідне".

Авори проекту Simpledesktops так говорять про свої шпалери: a collection of bling, drop shadow, and gradient free desktops to help keep you stay focused but also provide just enough eye candy to not be bored. It's here because finding these around the web is just too hard.

При завантаженні шпалер на Simpledesktops строго дотримуються наступних правил:
  • розмір обоїв 2560*1600;
  • в зображенні не повинні використовуватись тіні, градієнти, тощо;
  • відсутність тексту на зображеннях;
  • відсутність атрибутики та логотипів;

Тож любителі мінімалізму додавайте сервіс в закладки, а також підписуйтесь на RSS. За відкриття сервісу дякую lilumi


Постовий: Тут можна купити якісну гофротару - гофротара купить