Групові знижки по-українськи. Купуй і економ 50-90%!

Я завжди знав, що українці це нація яка любить халяву. Коли я почав вести невеличкий блог під назвою "Халява по-українськи" я в цьому вкотре переконався. Особливо це помітно було на пошукових запитах, які шукають українці і по яких потрапляють на мій блог.
 Тому сьогодні я хочу розповісти читачам блогу про бізнес, який набирає в Україні хороші  оберти і інтернет-сервіси, які їх надають. мова піде про групові знижки.
Що ж таке колективні чи групові знижки?
Суть групових знижок полягає в тому, що користувачі мають можливість купити купон чи так званий сертифікат на відвідування салонів краси, спортзалів, кінотеатрів з значною знижкою. Більшість інтернет-сервісів групових знижок пропонують як мінімум 50% знижки від повної вартості товару чи послуги. Єдина умова надання такої знижки – купони чи сертифікати на акцію має купити необхідна мінімальна кількість користувачів.
Схема роботи таких сервісів дуже успішно працює в інших країнах. Так в США найпотужнішим сервісом групових знижок є Groupon.com.

Щодо специфіки роботи сервісів групових знижок в Україні, то варто зазначити що більшкість користувачів ставиться до них із настороженістю. На жаль, так склалось, що знижка 50-90% звучить для українців більше як «розвод» чи «десь тут має бути підвох», а не як реальна пропозиція.
Доречі, пишучи статтю, я знайшов інтернеті короткі рекомендації, які допоможуть Вам, якщо ви вагаєтесь на рахунок правдивості пропозицій на сервісі групових знижок:
  • подзвоніть в компанію, яка є партнером акції чи послуги і попросіть підтвердити факт проведення такої акції на сервісі групових покупок;
  • достовірність акції і компетентність сервісу групових знижок можна дослідити, переглянувши відгуки та коментарі в соціальних мережах чи на форумах.
Зазвичай такий великий % знижок пояснюється тим, що компанії-партнери розраховують на те, що користувачі що придбають купони чи сертифікати залишуться клієнтами компанії і надалі.
Зараз в Україні працює декілька сервісів групових знижок. Найвідоміші з них на сьогодні – Покупон, Город24, Superdeal, Купикупон, Mojo, тощо. Виходять на український ринок також і російські сервіси групових знижок. Яскравим прикладом є куплений самим Groupon – сервіс  Дарберрі, який вже працює в Києві та Харкові.
Незважаючи на те, що українські сервіси групових знижок активно розвиваються, вони досі доступні навіть не у всіх  обласних центрах. Аналізувати кожен сервіс детально я не буду, а лише наведу перелік сервісів і їх присутність у містах України у вигляді таблиці:

Сервіс
Міста
http://pokupon.com.ua Київ, Львів, Дніпропетровськ, Донецьк, Запоріжжя, Маріуполь, Одеса, Севастополь, Харків
http://www.superdeal.com.ua/ Київ, Дніпропетровськ, Донецьк, Харків, Одеса, Севастополь, Львів

http://gorod24.com.ua/ Представнцивто у всіх містах *
http://www.kupikupon.com.ua Київ, Дніпропетровськ, Одеса, Харків, Донецьк + інші міста СНД
http://www.darberry.ru Київ, Харків

http://kupiskidku.com/ Київ, Львів, Донецьк, Одеса
http://mojo.com.ua/ Представництво у всіх містах (офіс у Дніпропетровську)**
http://www.biglion.ru/ Київ, Дніпропетровськ, Одеса, Харків, Донецьк
*На сайті Gorod24 заявлені всі міста України, але жирним виділяються ті, в яких на даний момент є акційні знижки.
**На сайті вказано що є представництво у всіх містах, хоча більшість акції в м.Дніпропетровськ

Більшість сервісів активно рекламуються в українському інтернет-просторі, а деякі навіть пропонують акційні гроші за приведених друзів. Що стосується системи оплати на сервісах групових знижок, то варто зазначити, що окрім відомої всім системи Webmoney є можливість оплачувати послуги сервісів з допомогою платіжних терміналів і звичайно з допомогою карток Visa/Matercard.
Сервіси групових знижок ще досить молоді, але вже мають непогану аудиторію та хороших партнерів. Я вважаю, що з часом, з'явившись у всіх обласних центрах вони матимуть значні прибутки і велику кількість прихильників, особливо серед української молоді.

Постовий: Сайт, на якому є всі руководство по ремонту и эксплуатации