4road.net - створюємо базу українських ям разом!

Для того щоб проект став популярним інколи найважливішу роль грає не дизайн і юзабіліті, реклама та розкрутка, а ідея. Сьогодні я розкажу про ще молодий український сайт, в який закладена не лише ідея, а мабуть одна з найбільших проблем сьогодення в Україні – українські дороги.
Знайомтесь дорожній портал 4road.net
Автори проекту, як і тисячі а може й мільйони українців незадоволені як виконуються роботи з укладання й ремонту дорожнього покриття в Україні, а також якість виконаних робіт, за які держава викладає зі свого гаманця шалені гроші.
Ідея сервісу проста. Вам надоїли ями на дорогах? Вийдіть з машини, сфотографуйте яму, тріщину, латку і виставіть на сайт 4road.net.
Розробники сайту вірять, що якщо безперервно поповнювати базу даних фотографіями поганих доріг та неякісним виконанням дорожніх робіт і інформувати про це відповідні служби, рано чи пізно справедливість візьме гору.
Основні цілі проекту 4road.net наступні:
  • Безперервно поповнювати базу даних фотографій поганих і просто жахливих ділянок доріг, у тому числі внутрішньоквартальних, та інформувати про це відповідальні за стан доріг державні органи та комунальні служби;
  • Відстежувати ремонт цих ділянок і наполягати на тому, щоб бюджетні кошти йшли не на поверхневий ремонт доріг, а на якісне поліпшення їх стану;
  • Вимагати притягнення до відповідальності посадових осіб, з чиєї вини ремонт доріг був виконаний неякісно, а також тих, хто прийняв і оплатив цю роботу;
  • Разом аналізувати проблеми якісного ремонту і поліпшення доріг, організовувати зустрічі та форуми;
  • Тримати користувачів у курсі подій і останніх новин дорожнього сектору.
Адміністратори сайту заявляють, що в них є підтримка з боку влади - депутати місцевих рад, які підтримують проект покращення доріг і готові регулярно подавати депутатські звернення з приводу найгірших (найрейтинговіших) ям і ділянок доріг в організації та служби, відповідальні за стан цих доріг! Скановані копії депутатських звернень, а також відповідей на дані звернення будуть також викладені на порталі.


Не забули адміністратори і про конкурси. Зараз вони запрошують усіх взяти участь в конкурсі на гіршу яму на дорогах міста, країни та отримати призи спонсорів у вигляді: карток на безкоштовні літри бензину, безкоштовні відвідини автомийок та багато інших цікавих для всіх автомобілістів речі.

Як на мене задумка цікава і повинна знайти своїх прихильників на всіх теренах України. Тому якщо Вам небайдужий стан Українських доріг і портал Вам до вподоби долучайтесь. Проект ще сируватий, але думаю набувши популярності він буде більш функціональний і зручніший.

Постовий: Хочу порадити хороший сайт, де можна просто разместить объявление з максимальною віддачею.