Google for weddings - плануємо весілля по-новому

До дня Святого Валентина в інтернеті проходило багато цікавих конкурсів, блогери активно публікували статті на цю тематику. А Google тим часом анонсував для всіх закоханих у світі своє нове дітище – Google for  Weddings.
Google for Weddings  - інтернет-сервіс для організації весіль та обміну враженнями про церемоні. одруження. Розробники Google Weddings зібрали разом вже раніше відомі онлайн-інструменти від Google (Picnik, Google Docs, Picasa), а також поради для планування весіль від однієї з навідоміших організаторів весіль Мішель Раго. Особисто до сьогодні не знав хто це така, але знайшов її сайт – досить цікаво і раджу переглянути http://www.michelleragoltd.com/.

Для багатьох сьогодні сервіс Google for Weddings  викличе усмішку, але можливо через декілька років, в епоху web 3.0/4.0/… весілля дійсно буде відбуватись так:

Схема організації весілля від Google:
  1. Для обговорення організаційних питань використати сервіс Google Sites.
  2. Весільні запрошення підготувати у Picnik
  3. З допомогою сервісу Google Docs ввести облік витрат на церемонію, тощо. (А ще можна то все опублікувати :) )
  4. Щоб не розсилати усім фотографії Google радить використати Picasa. Нехай гості самі виберуть фото до вподоби і здадуть на друк.
Постовий: Інтернет-магазин де є элитные подарки.


Крім цього Google уже опублікував на сервісі Google for Weddings зразки документів, що можуть стати при нагоді молодятам.
Розробники Google вважають, що організація весілля з допомогою Google for Weddings допоможе молодятам уникнути зайвого головного болю і лишніх затрат часу.