Google Recipe View - а що у вас сьогодні на обід?

Друзі а чи є хтось, хто хоча б раз не шукав рецепт страви в Інтернеті? Я теж думаю що таких людей одиниці. Особисто я не часто готую і не фанат кухні, але сьогодні хочу звернути вашу увагу на приємну новинку від команди Google. Люблю їх новинки, бо презентують вони дійсно прості і корисні речі. Отож зустрічайте нова функція – пошук по кулінарним рецептам.

Qwiki - енциклопедія майбутнього чи нова ера web?

Продовжувати тему почутого на Lviv Social MediaCamp можна ще довго, адже особисто для себе я почерпнув багато нової та цікавої інформації. Тому хочеться вернутись конкретно до тематики блогу – цікаві інтернет-сервіси. 
На конференції, у секції «Нове суспільство» відбувся круглий стіл-дискусія на тему «Розповсюдження інформації 3.0». В певний момент почалась суперечка про поняття 3.0 і як приклад майбутнього Web (2.1 чи 3.0) було названо сервіс Qwiki. Давайте ж розберемся що це за ноу-хау  в Інтернеті, про яке усі так говорять?

Lviv Social Media Camp не забрав у мого життя добу, а подарував її.

В суботу, 19 лютого відбулась подія яка об’єднала журналістів, блогерів, програмістів, інтернет маркетологів – Lviv Social Media Camp. Доречі так склалось, що це 100 пост блогу і вийшов він довгий, але цікавий. Тому влаштовуйтесь зручніше, читайте і коментуйте.

В Росії назвали своїх героїв Інтернету

10 лютого відбулась велика подія для російських блогерів. Саме цього дня в Москві відбулось нагородження переможців у конкурсі «Блог Рунета 2011». Насамперед шкода, що аналогічної премії досі нема в України, бо я особисто думаю, що UAнет готовий до проведення подібних конкурсів.

Google for weddings - плануємо весілля по-новому

До дня Святого Валентина в інтернеті проходило багато цікавих конкурсів, блогери активно публікували статті на цю тематику. А Google тим часом анонсував для всіх закоханих у світі своє нове дітище – Google for  Weddings.

Facebook vs В контакте. -1 для Дурова

Я вже згадував у постах на блозі, що останнім часом у соціальній мережі «В контакте» реалізовуються зміни, які лише відштовхують від неї. Хоча я  не був активістом у «боротьбі за стіну» вконтакті, бо мені якось все одно, але відколи почав активніше користуватись Facebook дедалі більше розумію, що мережа Дурова – невдала копія «старшого брата» Цукерберга.

4road.net - створюємо базу українських ям разом!

Для того щоб проект став популярним інколи найважливішу роль грає не дизайн і юзабіліті, реклама та розкрутка, а ідея. Сьогодні я розкажу про ще молодий український сайт, в який закладена не лише ідея, а мабуть одна з найбільших проблем сьогодення в Україні – українські дороги.

Сервіси статистики Facebook. Дізнайся скільки українців в тенетах Цукерберга!

Так склалось, що останнім часом з соціальних мереж я віддаю більшу перевагу Facebook. Чи то «В контакте» змінилось в гіршу сторону, чи просто він вже надоїв мені. Відповідно зараз отримую та аналізую багато цікавої інформації по Facebook. Особливо останнім часом тішить статистика, яка фіксує зростання популярності цієї соціальної мережі в Україні. І от сьогодні хочу розповісти про два простих інтернет-сервіси статистики Facebook.

Відеошкола від Vimeo - пізнай секрети зйомок відео

Не секрет, що сьогодні одне з найулюбленіших занять молоді в інтернеті – перегляд відео-роликів. І ще нещодавно більшість користувачів інтернету могли назвати лише один сервіс-гігант, який дозволяє зберігати, переглядати і поширювати відео – YouTube. Але ось уже більше двох років набирає популярності ще один потужний сервіс для перегляду відео в онлайні – Vimeo. Саме про Vimeo і його нову "фішку" - відеошколу я хочу розповісти у цій статті.

Google Art Project - новий сервіс для шанувальників прекрасного

Давненько не писав про сервіси Google. Але буквально на днях "гуглісти" випустили сервіс, який неможливо не згадати. Я не великий фанат мистецтва, але переглянути музейні колекції в інтернеті завжди радий, бо це дійсно захоплююче. Раніше, я вже зустрічав сайти музеїв, на яких можна було зробити віртуальний тур, але новий проект від Google – Art Project перевершив усе побачене до цього.